Kada jednom probate ovaj gulaš postaće vam omiljeno jelo. Jednostavan je za pripremu, a možete ga služiti sa kuvanim krompirom, njokama, testeninom...
Sastojci:
- 300-400 g svinjskog buta
- 400 g suve slanine
- 2 dcl pavlake za kuvanje
- slatka mlevena crvena paprika
- 2 glavice crnog luka
- 1 paprika babura
- 1 kašika paradajz pirea
- 300 g masti
Priprema:
Meso isecite na trakice, posolite, pospite brašnom i propržite na vrućoj masti. Dodajte slaninu iseckanu na kockice i sitno seckan crni luk. Dobro propržite, pa dodajte mlevenu crvenu papriku i papriku isečenu na trake. Zalijte vodom i dinstajte. Posle nekog vremena dodajte paradajz pire i so. Kada je gulaš gotov dodajte pavlaku za kuvanje i promešajte.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus