Možete služiti sa mesom, a možete jesti i kao glavno jelo.
Sastojci:
- 1/2 kg šampinjona
- 1 čaša belog vina
- 1 glavica luka
- lorber, biber, so
- 2 kašike putera
Priprema:
Pirinač napravite po osnosvnom receptu, a zatim u tiganju ugrejte puter i dodajte isečene pečurke i sitno iseckan luk. Dinstajte dok tečnost od pečuraka ne uvri. Zatim dodajte vino i lorber i ostavite da se dinsta još 5 minuta. Izvadite lorber, posolite i pobiberite pečurke i dodajte pirinač.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem