Možete služiti sa mesom, a možete jesti i kao glavno jelo.
Sastojci:
- 1/2 kg šampinjona
- 1 čaša belog vina
- 1 glavica luka
- lorber, biber, so
- 2 kašike putera
Priprema:
Pirinač napravite po osnosvnom receptu, a zatim u tiganju ugrejte puter i dodajte isečene pečurke i sitno iseckan luk. Dinstajte dok tečnost od pečuraka ne uvri. Zatim dodajte vino i lorber i ostavite da se dinsta još 5 minuta. Izvadite lorber, posolite i pobiberite pečurke i dodajte pirinač.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus