Ako nemate ideju šta da pripremate, isprobajte ovaj sjajan recept koji je gotov za svega nekoliko minuta.
Sastojci:
- 1 tikvica
- 150 g mlevenog mesa
- ½ crnog luka
- 1 jaje
- 3 kašike kisele pavlake
- so, biber
- 100 ml kefira
- 7 kašika brašna
Priprema:
Tikvice izrendajte, dodajte so, biber, jaje, kefir, pavlaku, brašno i dobro promešajte. Luk narezan na kockice propržite, a zatim ga dodajte u posudu u koju ste stavili sirovo mleveno meso i promešajte. Zagrejte malo nauljen tiganj i stavite otrpilike dve kašike smese sa tikvicema. Rasporedite smesu da bude u obliku kruga. Na jednu polovinu dodajte meso, pa kratko pržite tako. Zatim preklopite i još malo pržite, pa okrenite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus