Servirajte uz obaren krompir.
Sastojci:
- 800 g svinjskog mesa
- 2 kašike brašna
- 3 čena belog luka
- 1 dcl belog vina
- ren
- 1 kisela pavlaka
- peršun, začini
- krompir
Priprema:
Meso isecite na šnicle, posolite i uvaljajte u brašno. Propržite ih na ulju. Izvadite meso iz tiganja, a u masnoću od mesa sipajte pavlaku, iseckani beli luk, vino, iseckan peršun i začine po želji, pa mešajte dok se ne zgusne. Isključite šporet i vratite šnicle u sos, pa dodajte ren.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: ukusivojvodine
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus