Vruća ovsena kaša idealan je način za početak dana.
Sastojci:
- 50 grama ovsenih pahuljica
- 120 ml vode
- 120 ml mleka
- 1 velika jabuka
- 1 kašičica putera
- 1 kašičica smeđeg šećera
- 1kašičica cimeta
- šaka oraha
Priprema:
Operite jabuku i isecite je na otprilike iste komadiće. Rastopite puter u loncu pa na njemu prodinstajte jabuke. Ubacite šećer i cimet i sve zajedno kuvajte nekoliko minuta dok jabuke ne omekšaju i počnu se karamelizovati.
Skuvajte ovsenu kašu na uobičajeni način s jednakim količinama vode i mleka pa poslužite s karamelizovanim jabukama i komadićima oraha.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Stvarukusa.rs/Stil.kurir.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus