Ako ne želite da pripremite teletinu, možete i svinjetinu na ovaj način. A tajna u tome je što se meso peče na niskoj temeraturi nekoliko sati u marinadi i sopstvenom soku.
Sastojci:
- 2 kg teletine
- 3 kašike pavlake
- 2 kašike dižon senfa
- so, biber
Priprema:
Pomešajte pavlaku, senf, so i biber. Meso osušite ubrusom. Premažite meso marinadom i stavite u kesu za pečenje. Dobro vežite kesu. Ostavite meso u kesi na sobnoj temperaturi sat vremena. Zatim ga stavite u rernu i pecite na 110°C nekih 5-6 sati. Presecite kesu i meso je spremno.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno