Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostalo

Meso koje se topi u ustima: Recept za najsočniju teletinu iz rerne

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Meso koje se topi u ustima: Recept za najsočniju teletinu iz rerne

Izvor: Foto: Printscreen/YT

Ako ne želite da pripremite teletinu, možete i svinjetinu na ovaj način. A tajna u tome je što se meso peče na niskoj temeraturi nekoliko sati u marinadi i sopstvenom soku.

Sastojci:

  • 2 kg teletine
  • 3 kašike pavlake
  • 2 kašike dižon senfa
  • so, biber

Priprema:

Pomešajte pavlaku, senf, so i biber. Meso osušite ubrusom.  Premažite meso marinadom i stavite u kesu za pečenje. Dobro vežite kesu. Ostavite meso u kesi na sobnoj temperaturi sat vremena. Zatim ga stavite u rernu i pecite na 110°C nekih 5-6 sati. Presecite kesu i meso je spremno.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti