Ukoliko ne postite možete dodati meso.
Sastojci:
- 250 g integralnog pirinča
- Dva veća krompira
- Dve šargarepe
- Glavica crnog luka
- Dva čena belog luka
- Jedna tikvica
- Suvi začin
- Mlevena crvena slatka paprika
Priprema:
Za početak izrendati svo povrće (osim luka). Izdinstati crni luk sa šargarepom. Dodati prokuvani pirinač i ostalo povrće. Začiniti, sipati času vode i peći u rerni na 200 stepeni oko pola sata.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Recept poslala Jelena Bulatović
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus