Ukoliko ne postite možete dodati meso.
Sastojci:
- 250 g integralnog pirinča
- Dva veća krompira
- Dve šargarepe
- Glavica crnog luka
- Dva čena belog luka
- Jedna tikvica
- Suvi začin
- Mlevena crvena slatka paprika
Priprema:
Za početak izrendati svo povrće (osim luka). Izdinstati crni luk sa šargarepom. Dodati prokuvani pirinač i ostalo povrće. Začiniti, sipati času vode i peći u rerni na 200 stepeni oko pola sata.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Recept poslala Jelena Bulatović
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom