1. U velikom neprijanjajućem tiganju srednje jako zagrejte ulje i pržite đumbir dok ne zamiriše, tridesetak sekundi.


Sastojci:

1 kašika maslinovog ulja

1 kašičica iseckanog đumbira

200 grama mlevene piletine

1/2 šolje mahuna mladog graška

1/2 šolje svežih zrna kukuruza

1/2 glavice manjeg svežeg kupusa, iseckana

1 ljuta papričica

2 kašike hoisin sosa

2. Dodajte piletinu i pržite je oko tri minuta dok ne postane ružičasta. Potom ubacite mahune mladog graška, kupus i ljutu papričicu.

3. Na stavite da pržite dok piletina ne postane smeđa, a povrće sasvim malo omekša. Hoisin sos umutite sa dve kašičice vode, umešajte u jelo i poslužite.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: menshealth.rs