Poznato je da je Plazma Slana savršena u svim kombinacijama. Ova potpuno nova varijanta Plazme pruža brojne mogućnosti za uživanje u omiljenom keksu.
Sjajna je u kombinaciji sa raznim umacima, namazima, sosevima, kao kanape, sa sirom i pršutom – pogodna za brze obroke, za poslužiti gostima, uz šolju jogurta.
Plazma Slana odlična je kao brzi doručak uz šolju tople kafe i omiljene mazalice, ali i kao užina na putu ili poslu. Daje potrebnu energiju i savršena je za početak svakog dana. Ovim proizvodom se otvorila cela paleta novih mogućnosti za raznorazne kulinarske specijalitete. Prve nam na pamet padaju razne slane torte jer konačno imamo "kreker" koji poseduje prave dimenzije da zameni dosadne klasične kore.
Iz tog razloga predstavljamo vam jedan zanimljiv i ukusan recept za slanu tortu sa Plazma Slanom.
Sastojci:
300 g Plazma Slane
3 pavlake
1 veće pakovanje majoneza
300 g šunke
300 g kačkavalja
200 g sitnog sira
1/2 l jogurta
Priprema:
Trećinu Plazma Slane potapati u jogurt i ređati na tacnu. Preko premazati fil od pavlake, majoneza i sira, a zatim narendati šunku i kačkavalj. Ponavljati postupak dok ne istrošite sav materijal (ukupno 3 reda).
Gotovu tortu ukrasite povrćem po želji i stavite u frižider da prenoći. Najbolje je ovu tortu napraviti dan ranije, kako bi keks omekšao i ukusi se lepo spojili.
Za ovu slanu tortu nije vam potrebno mnogo vremena a ukus je izvanredan! Na kraju kada ukrasite povrćem, dobićete dekorativno predjelo bogatog ukusa!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus