Sastojci:
- 2 2/3 šolje brašna
- 1 kesica suvog kvasca
- 350 ml piva
Pogledajte i 8 blagodeti piva
Priprema:
Najpre uključite rernu na 200 stepeni da se dobro zagreje. Za to vreme u činiji pomešajte pivo i brašno sa kvascem. Kada dobijete kompaktnu smesu, sipajte je u pleh i stavite da se peče.
Kada korica postane braonkasta, vaš hleb je gotov.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Blic žena
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus