Dijeta traje samo 3 dana, ali ako želite da je primenite dva puta, napravite pauzu između sprovođenja dijete.
Šargarepa sadrži dosta beta-karotena, vitamine, kao što su PP, C, E, K, vitamina B grupe i elemenata u tragovima (kalijum, gvožđe, fosfor, magnezijum, bakar, jod, cink, fluor i drugi).
Pogledajte i 10 razloga da češće jedete šargarepu
Četiri ili pet puta dnevno, jedite jednu porciju sveže rendane šargarepe. Količina je neograničena, ali su obično 2 velike šargarepe dovoljne za jednu porciju. Možete je napraviti poput salate i dodati malo soli i malo limunovog soka.
Svaka porcija šargarepe može da se jede posle porcije svežeg voća: jabuka, kivija, grejpfruta, pomorandže. Jabuke možete pomešati sa šargarepom, a možete ih jesti i posebno. Poželjno je da pijete što više vode i čaj (zeleni ili biljni) bez šećera.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Nezavisne.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus