Za pripremu će vam biti dovoljno svega nekoliko minuta, a za kuvanje oko 10 min, odnosno onoliko koliko je testenini dovoljno da se skuva. Ovaj recept zaista funkcioniše i vrlo je ukusan. Isprobajte.

Pogledajte i Kako da se testenina ne zalepi dok je kuvate (VIDEO)

Sastojci za pastu:

- 340 g špageta

- 340 g paradajza ili čeri paradajza

- 1 luk

- 4 čena belog luka

- ½ kašičice crvene paprike

- sveži bosiljak

- 2 kašike maslinovog ulja

- 2 kašičice soli

- biber

- 4 ½ šolje vode

- parmezan

Pogledajte i Najbolji trik za pripremu špageta (VIDEO)

Priprema:

U tiganj stavite špagete, paradajz, luk, beli luk, crvenu papriku, bosiljak, maslinovo ulje, so, biber i vodu. Kuvajte dok se špagete ne skuvaju, oko 10 minuta. Povremeno mešajte. Servirajte u tanjire i dodajte parmezan.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

Izvor: kiwi.hr