Za pripremu će vam biti dovoljno svega nekoliko minuta, a za kuvanje oko 10 min, odnosno onoliko koliko je testenini dovoljno da se skuva. Ovaj recept zaista funkcioniše i vrlo je ukusan. Isprobajte.
Pogledajte i Kako da se testenina ne zalepi dok je kuvate (VIDEO)
Sastojci za pastu:
- 340 g špageta
- 340 g paradajza ili čeri paradajza
- 1 luk
- 4 čena belog luka
- ½ kašičice crvene paprike
- sveži bosiljak
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 kašičice soli
- biber
- 4 ½ šolje vode
- parmezan
Pogledajte i Najbolji trik za pripremu špageta (VIDEO)
Priprema:
U tiganj stavite špagete, paradajz, luk, beli luk, crvenu papriku, bosiljak, maslinovo ulje, so, biber i vodu. Kuvajte dok se špagete ne skuvaju, oko 10 minuta. Povremeno mešajte. Servirajte u tanjire i dodajte parmezan.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem