Kad ispečete pljeskavicu na roštilju, možete da je začinite na sto načina, ali koji je najbolji način da to uradite dok je još na vatri?
Grem Eliot, sudija u rijalitiju MasterChef, savetuje da u burger ubacite kocku leda.
Možda zvuči ludo, ali ako stavite kocku leda u debeli hamburger, sprečićete njegovo isušivanje - a suv burger jedan je od glavnih razloga zašto su neki burgeri lošiji od drugih.
Eliot je u intervjuu za Fox News dodao i da je jedna od najvećih grešaka koje ljudi prave tokom roštiljanja to da prave burgere od iste smeše od koje bi napravili i rolat od mlevenog mesa, odnosno s dodatim lukom, paprikom i drugim začinima. Umesto toga, savetuje on, koristite samo obično nezačinjeno mleveno meso.
Ovaj stručnjak za burgere savetuje da im dodate sos od belog luka i ulja, grilovani luk, topljeni bri sir i svežu rukolu. Prijatno!
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus