Ako nemate mnogo vremena za kuvanje, predlažemo vam da napravite ovo izvrsno jelo sa patlidžanom. Možete ga servirati uz tost hleb ili uz špagete! Za bilo koju varijantu da se opredelite nećete poglešiti.
Sastojci:
1 veći patlidžan
1 šolja kuvanog paradajza
1 glavica crnog luka
ulje za prženje
4 kašike sitnog ili feta sira
so, biber
origano po želji
Pogledajte i Omiljeno letnje jelo: Ovakav sataraš još niste probali
Priprema:
Iseckajte luk na krupnije komade i patlidžan na kockice. Stavite u tiganj na kom se nalazi malo ulja i pržite oko 5 minuta. Dodajte sok od paradajza, so, biber i origano. Neka se krčka još 5 minuta. Dok je toplo, naspite u tanjir i pospite sa 2 kašike sira.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus