Ako nemate mnogo vremena za kuvanje, predlažemo vam da napravite ovo izvrsno jelo sa patlidžanom. Možete ga servirati uz tost hleb ili uz špagete! Za bilo koju varijantu da se opredelite nećete poglešiti.

Sastojci:

1 veći patlidžan

1 šolja kuvanog paradajza

1 glavica crnog luka

ulje za prženje

4 kašike sitnog ili feta sira 

so, biber

origano po želji

Pogledajte i Omiljeno letnje jelo: Ovakav sataraš još niste probali

Priprema: 

Iseckajte luk na krupnije komade i patlidžan na kockice. Stavite u tiganj na kom se nalazi malo ulja i pržite oko 5 minuta. Dodajte sok od paradajza, so, biber i origano. Neka se krčka još 5 minuta.  Dok je toplo, naspite u tanjir i pospite sa 2 kašike sira.     

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa  

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/