1. Paprike i paradajz isecite na kockice, a luk na rebarca.
2. U dublji tiganj naspite toliko ulja da pokrije dno, pa prvo pržite luk oko sedam minuta, potom dodajte papriku, promešajte, pa naspite čašu vode.
3. Ostavite da se krčka dok ne počne da zagoreva, pa dolijte još jednu čašu vode i opet sačekajte dok veći deo ne ispari.
4. Dodajte paradajz i posle desetak minuta začinite solju, biberom i origanom.
5. Na kraju ubacite umućena jaja, pa sve mešajte još par minuta na umerenoj vatri.
Izvor: Opanak
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus