1. Ispasirajte sir i dodajte 100 g kokosa, 100 g brašna, vanilin šećer, malo soli, šećer, ovlaš umućeno jaje i 3/4 otopljene ili narendane čokolade. Dobro izmešajte i ostavite pokriveno u frižideru na pola sata.
2. Oblikujte knedlice (veličine kajsije) i uvaljajte ih u ostatak brašna. Kuvajte ih u kipućoj vodi 5 minuta, da isplivaju na površinu.
3. Stavite šećer i vodu na vatru, dodajte cimet i so, i kuvajte da se malo karameliše. Sklonite s vatre, umešajte maslac i rum.
4. Skuvane knedlice stavite na veliki tanjir, prelijte ih pripremljenim prelivom i pospite preostalim kokosom i čokoladom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus