1. Obe vrste čokolade, šećer i slatku pavlaku otopite na pari. Pomerite sa vatre, pa pomešajte liker i maslac.
2. Smesu prelijte na poslužavnik, pokrijte plastičnom folijom i stavite u frižider na jedan sat, dok se stvrdne.
3. Iz ohlađene smese oblikujte kuglice i ponovno ih stavite u frižider.
4. Šećer u prahu i kakao lagano izmešajte. Čokoladu otopite i ostavite nekoliko minuta da se ohladi. Tartufe napre uvaljajte u čokoladi, a zatim u šećer i kakao.
Izvor: 24 sata.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus