1. Od jaja, mleka, mineralne vode, brašna, prstohvata soli i šećera pripremite smesu za palačinke.
2. Dok smesa odstoji, pripremite krem od bele čokolade i slatke pavlake tako što ćete otopiti čokoladu na pari, a na kraju dodati pavlaku i dobro izmešati.
3. Pre pečenja, u smesu za palačinke dodajte malo kokosovog brašna.
4. Pecite i pazite da kokos ne zagori.
5. Izvadite palačinku, premažite je kremom i pospite sa seckanim bademima i još kokosovog brašna.
Izvor: Gastro.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus