1. Testo podelite na dva jednaka dela, u jedan deo dodajte kakao i ponovo umesite. Ostavite testo da nadođe.
2. Kada je testo nadošlo rastanjite belo testo u oblik pravougaonika debljine 0.5 cm. Po njemu pospite šecer i orahe. Preko njega stavite rastanjeno crno testo i pospite sa šecerom i orasima. Umotajte u oblik rolata, i isecite na 30 komada i u podmazan pleh stavite da se peče 20 min na 200 stepeni.
3. U posebnu posudu stavite sećer i vodu da prokuva. Kada prokuha pospite po tek ispečenim ružicama i ostavite da stoji dok ružice ne upiju preliv.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: srbijuvolimo.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus