1. Zagrejati rernu na 180 stepeni. Razdvojiti žumanca i belanca. Umutiti žumanca sa 60 g šecera. Dodati brašno i kakao. Umutiti belanca sa 60 g šecera i umešati lešnike. Sipati masu u nauljeni kalup (ø 26 cm) i peći 25 minuta. Izvaditi testo iz kalupa.
2. Preseći testo na dve kore i oko jedne staviti prsten za kolače. Drugu koru izmrviti. Prokuvati višnje sa sokom (ostaviti 10 komada za dekoraciju). Umešati gustin i premazati koru.
3. Namočiti želatin. Umutiti 500 ml slatke pavlake sa 30 g šećera u prahu i cimetom. Rastopiti oceđeni želatin i umešati. Premazati preko višanja. Hladiti tortu 2 sata. Skinuti prsten. Umutiti ostatak pavlake sa 40 g šecera u prahu i premazati tortu. Ukrasiti višnjama i narendanom crnom čokoladom.