Ovaj hleb je toliko mekan i vazdušast da ćete se oduševiti. Posebno zbog toga što ne morate da mesite testo, a peče se pola sata.
Sastojci:
- 3 belanca
- 70 g šećera
- 2 kašike kukuruznog skroba
- 1/2 kašike kakaoa
Priprema:
Umutite belanca sa šećerom. Dodajte kukuruzni skrob i ponovo umutite. Podelite smesu na dva jednaka dela. Dodajte kakao u jedan deo i lepo sjedinite. Na pleh koji ste obložili pek papirom naizmenično sipajte smesu kako bi se formirao hleb. Prvo beli deo pa crni, oblik možete po želji. Slojevi ne bi trebali da budu debeli, ali ni previše tanki. Pecite 25 minuta na 180°C.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus