Ukusan doručak, večera ili možete da poslužite umesto hleba uz ručak.

Sastojci:

  • 150 g prosenog brašna
  • 1 kašičica praška za pecivo
  • malo soli
  • 120 g kefira (ili jorurta)
  • 30 g ulja
  • 100 g sira

ako želite možete da stavite jaja

Priprema:

Pomešajte brašno, so i prašak za pecivo. Dodajte kefir ili jogurt i ulje i dobro kašikom sjedinite. Dodajte u testo izmrvljen sir i ponovo promešajte.

U nauljen manji pleh ili obložen pek papirom sipajte testo i poravnajte.

Pecite 25-30 min. u rerni zagrejanoj na 200°C dok ne porumeni.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Po receptu Tanje Đorđević