Ukusan doručak, večera ili možete da poslužite umesto hleba uz ručak.
Sastojci:
- 150 g prosenog brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- malo soli
- 120 g kefira (ili jorurta)
- 30 g ulja
- 100 g sira
ako želite možete da stavite jaja
Priprema:
Pomešajte brašno, so i prašak za pecivo. Dodajte kefir ili jogurt i ulje i dobro kašikom sjedinite. Dodajte u testo izmrvljen sir i ponovo promešajte.
U nauljen manji pleh ili obložen pek papirom sipajte testo i poravnajte.
Pecite 25-30 min. u rerni zagrejanoj na 200°C dok ne porumeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus