Brz doručak koji svi volimo.
Sastojci:
- gotovo testo
- 1 vezica peršuna
- 200 g sira
- 1 jaje
- ulje za prženje
Priprema:
Ostavite testo da dobro naraste, ako je bilo na hladnom pre toga. Promešajte zajedno iseckan peršun, namrvljeni sir i jaje.
Uzimajte od testa malo parče, razvucite ga kao za mekike, po sredini stavite nadev i presavijte, da se zatvori i da se dobije buhtlica.
Tako spremljene buhtle se prže sa obe strane u zagrejanom ulju i ocede se.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus