Brz doručak koji svi volimo.
Sastojci:
- gotovo testo
- 1 vezica peršuna
- 200 g sira
- 1 jaje
- ulje za prženje
Priprema:
Ostavite testo da dobro naraste, ako je bilo na hladnom pre toga. Promešajte zajedno iseckan peršun, namrvljeni sir i jaje.
Uzimajte od testa malo parče, razvucite ga kao za mekike, po sredini stavite nadev i presavijte, da se zatvori i da se dobije buhtlica.
Tako spremljene buhtle se prže sa obe strane u zagrejanom ulju i ocede se.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: bonapeti.rs
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno