Zdrava varijanta testa za picu.
Sastojci:
- 100 grama raženog brašna
- 100 grama speltinog brašna
- 4 kašike maslinovog ulja
- 120 ml mlake vode
- 1 kašičica soli
- 1/2 praška za pecivo
- nadev po ukusu
Priprema:
U dobljoj posudi pomešati brašna, so, prašak za pecivo i dodati vodu i ulje. Odmah razvući oklagijom i staviti u nauljen pleh.
Filovati po ukusu. Ja sam koristila paradajz pelat, domaću slaninicu, pečenicu , malo fete, jaja, mladi luk i origano. Pica ide u rernu zagrejanu na 200°C.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Recept poslala Livija Hajdu
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem