Fina, sočna i hrskava domaća pita idealna za dane posta.
Potrebno je:
3 veze mladog luka
4 kašike ajvara
200 ml kisele vode
ulje
so
biber
Priprema:
Mlad luk iseći sitno pa ga propržiti na ulju, posoliti može i malo bibera. Raširiti koru, četkicom premazati kiselom vodom i uljem, malo ajvarem i u dno kašikom prženog luka.
Saviti strane i uviti u rolnicu. I tako do utroška materijala.
Premazati kiselom vodom i uljem može malo i susama i peći na 200 stepeni oko 30 min.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus