Ove štapiće možete jesti između obroka, ali i kao obrok tipa doručak ili večera uz neki sir ili šunku.
Sastojci:
- 280 g mekog brašna
- 125 g putera
- 1 žumance
- 6 kašika mleka
- prašak za pecivo
Priprema:
Pomešajte sve sastojke, dobro umesite testo, pa oklagijom razvucite na debljinu od jednog centimetra. Premažite testo žumancetom, secite na štapiće, pospite odozgo kimom i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumene.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: mondo.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem