Ove štapiće možete jesti između obroka, ali i kao obrok tipa doručak ili večera uz neki sir ili šunku.
Sastojci:
- 280 g mekog brašna
- 125 g putera
- 1 žumance
- 6 kašika mleka
- prašak za pecivo
Priprema:
Pomešajte sve sastojke, dobro umesite testo, pa oklagijom razvucite na debljinu od jednog centimetra. Premažite testo žumancetom, secite na štapiće, pospite odozgo kimom i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumene.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus