1. Izmešati malo brašna, kvasac i 125 ml tople vode. Ostaviti kvasac oko 30 minuta na toplom, da uskisne. Izmešati kvasac sa ostatkom sastojaka za testo i testo ostaviti na toplom oko 30 minuta.
2. Iseckati crni i beli luk, pa ih prodinstati na ulju. Dodati paradajz i paradajz pire, krčkati 10 minuta, pa začiniti.
3. Zagrejati rernu na 200 stepeni, iseckati povrće i sir. Testo podeliti na delove i formirati mini-pice. Poređati pice po nauljenom plehu i peršunom i peći 15 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus