Najbolje osveženje kada su vrućine.
Sastojci:
Za sloj sa ananasom:
- 30 ml belog ruma
- 1 kašika meda
- 1 kašika kokosovog mleka
- 30 ml soka od limete
- 1 šolja leda
- 350 g seckanog ananasa
Za sloj sa jagodama:
- 30 ml belog ruma
- 1 kašika meda
- 30 ml soka od ananasa
- 1 kašika kokosovog mleka
- 30 ml soka od limete
- 1 šolja leda
- 12 jagoda
Za sloj sa breskvama:
- 30 ml belog ruma
- 1 kašika meda
- 30 ml soka od ananasa
- 1 kašika kokosovog mleka
- 30 ml soka od limete
- 1 šolja leda
- 2 breskve, seckane
Priprema:
Za sloj sa ananasom: Pomešajte sve sastojke u blenderu i izmiksajte. Sipajte smesu u čaše i stavite u zamrzivač na nekih 20 minuta.
Za sloj sa jagodama: Sipajte sve sastojke u blender i izmiksajte. Sipajte sloj sa jagodama preko ananasa i vratite u zamrzivač na 20 minuta.
Za sloj sa brekvama: Isti postupak kao i sa prethodnim voćem. Sve sastojke izmiksajte u blenderu i prelijte preko sloja sa jagodama. Oper stavite u zamrzivač na 20 minuta.
Ukrasite nanaom i mrvicama čokolade.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom