Najbolje osveženje kada su vrućine.

Sastojci: 

Za sloj sa ananasom: 

  • 30 ml belog ruma
  • 1 kašika meda
  • 1 kašika kokosovog mleka
  • 30 ml soka od limete
  • 1 šolja leda
  • 350 g seckanog ananasa

Za sloj sa jagodama:

  • 30 ml belog ruma
  • 1 kašika meda
  • 30 ml soka od ananasa
  • 1 kašika kokosovog mleka
  • 30 ml soka od limete
  • 1 šolja leda
  • 12 jagoda

Za sloj sa breskvama:

  • 30 ml belog ruma
  • 1 kašika meda
  • 30 ml soka od ananasa
  • 1 kašika kokosovog mleka
  • 30 ml soka od limete
  • 1 šolja leda
  • 2 breskve, seckane

Priprema:

Za sloj sa ananasom: Pomešajte sve sastojke u blenderu i izmiksajte. Sipajte smesu u čaše i stavite u zamrzivač na nekih 20 minuta.

Za sloj sa jagodama: Sipajte sve sastojke u blender i izmiksajte. Sipajte sloj sa jagodama preko ananasa i vratite u zamrzivač na 20 minuta.

Za sloj sa brekvama: Isti postupak kao i sa prethodnim voćem. Sve sastojke izmiksajte u blenderu i prelijte preko sloja sa jagodama. Oper stavite u zamrzivač na 20 minuta.

Ukrasite nanaom i mrvicama čokolade.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs