1. Iseći lososa na kocke, preliti sokom od limuna, posoliti i pobiberiti. Uvaljati ribu u 3 kašike brašna i ispržiti na 2 kašike maslaca.
2.Spanać očistiti, oprati i tako mokar staviti u šerpu da se krčka par minuta, dok ne splasne. Izgnječiti spanać, ocediti višak vode i iseckati ga.
3. Zagrejati 2 kašike maslaca i propržiti 2 kašike brašna. Naliti mleko, mešati brzo i krčkati 10 minuta. Posoliti, pobiberiti, začiniti muskatnim oraščićem i paradajz pireom. Zagrejati rernu na 200 stepeni.
4.Pomešati pavlaku sa kašikom parmezana. Iseckati beli luk i umešati. Dodati spanać i začiniti. Dodati ribu i račiće.
5. Ređati u nauljeni pleh: lazanje, spanać i sos. Završiti sosom i posuti kašikom parmezana. Peći 30 minuta.
Lazanje s ribom i spanaćem
Red lazanja, red fila, red po red do potpunog užitka!
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus