Ova fenomenalna salatu odlično ide uz svako jelo s mesom.
Potreban materijal:
300g pečenih crvenih paprika
100g praziluka ili mladog luka
250g rikota sira
so, mleveni biber
Priprema:
Pečenu i očišćenu papriku naseckati i staviti je u činiju. Praziluk naseckati na kolutove i dodati u činiju sa paprikom. Dodati sir i začine po ukusu. Sve lep opromešati i sjediniti.
Pre služenja, dobro ohladiti u frižideru.
Izvor: moje-grne.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus