Ova salata je super dodatak svakom ručku.
Sastojci:
- 4 parčeta pilećih prsa bez kosti
- 1/4 šolje majoneza
- 1/4 šolje mlaćenice
- 1 kašika šenfa
- 1 kašika limunovog soka
- 1 kašika čili sosa
- 2 stabljike celera
- pola glavice luka
- 1/4 šolje peršuna
Priprema:
1. Propržite piletinu desetak minuta na srednje jakoj vatri, te kada se ohladi iseckajte na sitne komadiće.
2. U posudi pomešajte majonez, mlaćenicu, senf, sok od limuna i čili sos.
3. Dobijeni dresing pomešajte sa piletinom, peršunom i lukom i po želji začinite.
4. Služite kao preliv za hleb i povrće ili glavno jelo.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus