Ova salata je super dodatak svakom ručku.

Sastojci:

    • 4 parčeta pilećih prsa bez kosti
    • 1/4 šolje majoneza
    • 1/4 šolje mlaćenice
    • 1 kašika šenfa
    • 1 kašika limunovog soka
    • 1 kašika čili sosa
    • 2 stabljike celera
    • pola glavice luka
    • 1/4 šolje peršuna

Priprema:

1. Propržite piletinu desetak minuta na srednje jakoj vatri, te kada se ohladi iseckajte na sitne komadiće.

2. U posudi pomešajte majonez, mlaćenicu, senf, sok od limuna i čili sos.

3. Dobijeni dresing pomešajte sa piletinom, peršunom i lukom i po želji začinite.

4. Služite kao preliv za hleb i povrće ili glavno jelo.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu