Ova salata je super dodatak svakom ručku.
Sastojci:
- 4 parčeta pilećih prsa bez kosti
- 1/4 šolje majoneza
- 1/4 šolje mlaćenice
- 1 kašika šenfa
- 1 kašika limunovog soka
- 1 kašika čili sosa
- 2 stabljike celera
- pola glavice luka
- 1/4 šolje peršuna
Priprema:
1. Propržite piletinu desetak minuta na srednje jakoj vatri, te kada se ohladi iseckajte na sitne komadiće.
2. U posudi pomešajte majonez, mlaćenicu, senf, sok od limuna i čili sos.
3. Dobijeni dresing pomešajte sa piletinom, peršunom i lukom i po želji začinite.
4. Služite kao preliv za hleb i povrće ili glavno jelo.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu