Jedino što vam treba su čvarci, malo dobre volje i hleb i imate ukusnu večeru za ukućane.
Sastojci:
300 g čvaraka (može i duvan čvarci)
2 jaja
6 kiselih krastavčića
so
biber
mlevena ljuta paprika
Priprema:
Čvarke, kuvana jaja i krastavčiće samleti što sitnije ili na mašinu za mlevenje mesa ili usitniti u blenderu.
Dodavati postepeno začine po želji. Malo soli, malo bibera i mlevene ljute paprike. Ako volite ljuto, dodajte malo čilija. Sve skupa dobro promešajte da masa postane kompaktna, pospremite u kutiju s poklopcem i stavite u frižider.
Paštetu od čvaraka najbolje poslužiti uz domaći hleb i malo luka. Prijatno!
Izvor: recipeci.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus