Salatu čuvajte do 3 dana u frižideru. Može da ulepša vašu slavsku trpezu ili je možete služiti kao prilog ili čak glavno jelo.

Sastojci:

  • 600 g pavlake
  • 50 g majoneza
  • 1 kašičica bibera
  • 150 g susama
  • 100 g pečenog kikirikija
  • 500-600 g belog mesa

Priprema:

Belo meso skuvajte i usitnite, a susam propržite u suvom tiganju kratko i ostavite da se ohladi. U posudi pomešajte pavlaku, majonez, biber, susam i kikiriki koji se usitnili u blenderu. Lepo promešajte da se sastojci sjedine, pa probajte ako treba da se posoli. Dodajte piletinu i opet sve sastojke lepo sjedinite.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: daretocooknow