Salatu čuvajte do 3 dana u frižideru. Može da ulepša vašu slavsku trpezu ili je možete služiti kao prilog ili čak glavno jelo.
Sastojci:
- 600 g pavlake
- 50 g majoneza
- 1 kašičica bibera
- 150 g susama
- 100 g pečenog kikirikija
- 500-600 g belog mesa
Priprema:
Belo meso skuvajte i usitnite, a susam propržite u suvom tiganju kratko i ostavite da se ohladi. U posudi pomešajte pavlaku, majonez, biber, susam i kikiriki koji se usitnili u blenderu. Lepo promešajte da se sastojci sjedine, pa probajte ako treba da se posoli. Dodajte piletinu i opet sve sastojke lepo sjedinite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: daretocooknow
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom