Salatu čuvajte do 3 dana u frižideru. Može da ulepša vašu slavsku trpezu ili je možete služiti kao prilog ili čak glavno jelo.
Sastojci:
- 600 g pavlake
- 50 g majoneza
- 1 kašičica bibera
- 150 g susama
- 100 g pečenog kikirikija
- 500-600 g belog mesa
Priprema:
Belo meso skuvajte i usitnite, a susam propržite u suvom tiganju kratko i ostavite da se ohladi. U posudi pomešajte pavlaku, majonez, biber, susam i kikiriki koji se usitnili u blenderu. Lepo promešajte da se sastojci sjedine, pa probajte ako treba da se posoli. Dodajte piletinu i opet sve sastojke lepo sjedinite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus