Mandradžijski burek je brzo, jednostavno i ukusno predjelo za zauzete domaćice.
Sastojci:
- oko 300 g sira
- oko 300 g kačkavalja
- 1 paradajz
- 1/2 ljute paprike
- 6 kora za pitu
- 1-2 jajeta
Priprema:
Isecite sir i kačkavalj na filete, paradajz na kriške. Uzmite pločicu sira i pločicu kačkavalja jednakih veličina. Između njih stavite krug paradajza i po želji polovinu ljute paprike.
Uvijajte u koru za pitu, potopite u jaje i pržite sa svih strana.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus