Lagana i osvežavajuća salata koja se brzo priprema.
Sastojci:
- 1 konzerva kukuruza šećerca
- 1 paprika
- 150 g kačkavalja
- 1 crni luk
- 2 kašike majoneza
Za marinadu:
- 1/2 kašike ključale vode
- 2 kašike sirćeta
- 1 kašičica šećera
- 1/2 kašičice soli
Priprema:
Isecite luk na kockice, prelijte ga sa malo ključale vode, dodajte sirće, šećer i so. Promešajte i ostavite da se marinira 10-15 minuta.
Papriku isecite na kockice, a kačkavalj izrendajte. Stavite papriku u činiju, dodajte kukuruz, kačkavalj i proceđeni ukiseljeni luk. Sipajte majonez i promešajte.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus