1. Ispeći bundevu i papriku u rerni. Pečenicu iseći na kriške i izgrilovati je na gril tiganju. Boraniju obariti u posoljenoj vodi.
2. Iseći paradajz na četvrtine a bundevu na kockice. Papriku oljuštiti i iseći na manje komade. Oprati rukolu.
3. Pomešati sve sastojke, posoliti, staviti ulje i balzamiko sirće. Servirati u činijama.
Salata "mućkalica"
Ova salata može biti i lagani ručak, a ukoliko izostavite pečenicu odlična je i za dane posta.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus