1. Šargarepu izrendati i malo propržiti, dodati seckan luk, pa kad se to malo proprži dodati seckanu papriku, zatim šargarepu sečenu na kockice, brokoli, paškanat na kockice, boraniju, grašak, krompir. Sipati malo vode i dinstati 10 minuta.


Sastojci:

1 rendana šargarepa

1 šargarepa isečena na kockice

1 paradajz 

malo boranije

1 glavica luka

1 paškanat

malo brokolija

malo graška

1 paprika

1 krompir

celerov i peršunov list

malo ulja

1 kašika začina

1 kašika pirinča

malo mlevenog bibera

2. Naliti vodom, dodati dve grančice celerovog lista pa skuvati povrće.

3. Pred kraj dodati kašiku pirinča, punu kašiku seckanog i oljuštenog paradajza kao i ravnu kašiku začina.

4. Gotovoj čorbici dodati seckan peršunov list malo bibera, i odmah isključiti i poklopiti.

Služiti toplo....

Izvor: kodbakeugostima.blogspot.rs