Rukolu,bebi spanac,iseckani beli luk i papriku,posoliti,pobiberiti i preliti masilnovim uljem i balzamikom.Tunu iz konzerve dobro ocediti.Potom sve sastojke pomesati ,dodati senf sa medom i sok od pola limuna.Po zelji dodati parmezan.
Rukolu,bebi spanac,iseckani beli luk i papriku,posoliti,pobiberiti i preliti masilnovim uljem i balzamikom.Tunu iz konzerve dobro ocediti.Potom sve sastojke pomesati ,dodati senf sa medom i sok od pola limuna.Po zelji dodati parmezan.
Tunjevina u komadu(konzerva)150g
Paprika crvena 1kom
Beli luk 1 čen
Limun 1/2
Rukola 50g
Bebi spanac 50 g
Senf sa medom 1 kafena kasika
Balzamiko toping 3 kafene kasike
Ceri paradajiz 6-7 kom.
So prstohvat
Biber prstohvat
Maslinovo ulje 3 supene kasike
Parmezan u listovima 20g