1. Umutiti žumanca, dodati jogurt, brašno i prašak za pecivo.
2. Dobro izmiksati pa kašikom umešati umućena belanca. Dodati ajvar i promešati.
3. Usuti u pleh (35x25 cm) obložen papirom za pečenje i peći oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni C.
4. Pečenu koru staviti na čistu, vlažnu, pamučnu salvetu, uviti u rolat i ohladiti. Izmešati sir i pavlaku, koru odmotati, premazati filom i ponovo uviti rolat.
5. Premazati ga pavlakom i posuti susam. Ostaviti da odstoji u frižideru nekoliko sati, iseći i poslužiti.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Oklagija
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus