1. Popržite sitno seckan crni luk, šargarepu i paškanat isečen na kockice, posolite i nalijte pilećim bujonom.


Sastojci:

500g pilećeg belog mesa

1,5 l pilećeg bujona

150g šargarepe

150 g paškanata

100g crnog luka

100ml ulja

80g paradajza

brašno, so, biber, paprika, mileram

2. Kuvajte sve oko 15 minuta, pa dodajte pileće meso isečeno na kockice. Nastavite sa kuvanjem još pola sata.

3. Napravite zapršku od brašna i začinske paprike pa sipajte u čorbu pred kraj kuvanja, potom stavite paradajz isečen na kockice i malo mirođije. 

4. Servirajte sa kašičicom milerama.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: opanak.net