1. Popržite sitno seckan crni luk, šargarepu i paškanat isečen na kockice, posolite i nalijte pilećim bujonom.
2. Kuvajte sve oko 15 minuta, pa dodajte pileće meso isečeno na kockice. Nastavite sa kuvanjem još pola sata.
3. Napravite zapršku od brašna i začinske paprike pa sipajte u čorbu pred kraj kuvanja, potom stavite paradajz isečen na kockice i malo mirođije.
4. Servirajte sa kašičicom milerama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: opanak.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus