1. Jabuke oljuštiti i iseći na kriške.
2. Posebno ukuvati 3kg šećera u 1l vode dodajući sok od tri limuna i narendanu koricu jednog limuna.
3. U ključalu smesu dodati jabuke i ukuvavati.
4. Kada jabuke omekšaju posudu skinuti s vatre i ostaviti da se malo rashlade.
5. Kašikom vaditi kriške jabuka i slagati u tegle.
6. Smesu nastaviti ukuvavati do gustine sirupa.
7. Ohlađenom smesom preliti jabuke i zatvoriti tegle.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: recepti.covermagazin.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus