Sitno iseckati crni luk i propržiti na malo ulja. Zatim dodati pečurke koje ste prethodno usitnili. Dodati začine, naliti vodu i lagano krčkati. Kada pečurke omekšaju dodati im dve razmućene kašike brašna sa malo vode. Skloniti sa ringle i pomoću štapnog miksera izmiksat sve da postane glatka masa. Zatim usuti mleko i dodati pavlaku i dobro izmešati.
Krem čorba od pečuraka
Krem čorba od pečuraka je savršen ukusni i topli uvod pred jedan ukusan ručak. Jednostavno i brzo se sprema, pogodna čak i za početnike
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus