Ostao vam je stari hleb, a ne želite da bacate. Ova čorba je idealno rešenje kako da ga utrošite, a možete je služiti sa belim sirom. Možete ga ukrasti i krutonima ako želite.
Sastojci:
- stari beli hleb
- so
- maslac
- 2 žumanceta
- kisela pavlaka
Priprema:
Komadiće starog hleba isecite na kockice. U šerpu sipajte posoljenu vodu i kada provri dodajte hleb i kuvajte ga 2 sata na slaboj vatri. Nakon toga hleb propasirajte kroz sito, vratite u lonac i dodajte veći komad maslaca, 2 žumanceta i malo kisele pavlake. Kuvajte još malo i čorba je gotova.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus