Možete da je koristite kao namaz, a možete i da je pripremite ako imate neko slavlje.

Sastojci:

  • 250 g sira
  • 250 g kajmaka
  • 4 obarena jajeta
  • 100 g crnog ili mladog luka
  • 2 kašike majoneza
  • 2 kašike ulja
  • biber
  • so
  • malo mlevene crvene paprike
  • kisela pavlaka

Priprema:

Ispasirati sir, kajmak i žumanca. Belanca sitno iseckajte kao i luk. Sve sastojke sjedinite u činiji. Zatim dodajte majonez, mlevenu papriku, ulje, biber i kiselu pavlaku. Promešajte i ako želite ukrasite kolutovima barenih jaja.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs