Možete da je koristite kao namaz, a možete i da je pripremite ako imate neko slavlje.
Sastojci:
- 250 g sira
- 250 g kajmaka
- 4 obarena jajeta
- 100 g crnog ili mladog luka
- 2 kašike majoneza
- 2 kašike ulja
- biber
- so
- malo mlevene crvene paprike
- kisela pavlaka
Priprema:
Ispasirati sir, kajmak i žumanca. Belanca sitno iseckajte kao i luk. Sve sastojke sjedinite u činiji. Zatim dodajte majonez, mlevenu papriku, ulje, biber i kiselu pavlaku. Promešajte i ako želite ukrasite kolutovima barenih jaja.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus