Možete da je koristite kao namaz, a možete i da je pripremite ako imate neko slavlje.
Sastojci:
- 250 g sira
- 250 g kajmaka
- 4 obarena jajeta
- 100 g crnog ili mladog luka
- 2 kašike majoneza
- 2 kašike ulja
- biber
- so
- malo mlevene crvene paprike
- kisela pavlaka
Priprema:
Ispasirati sir, kajmak i žumanca. Belanca sitno iseckajte kao i luk. Sve sastojke sjedinite u činiji. Zatim dodajte majonez, mlevenu papriku, ulje, biber i kiselu pavlaku. Promešajte i ako želite ukrasite kolutovima barenih jaja.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom