Obogatite zimnicu zdravom varijantom soka od paradajza.
Sastojci:
3 kg paradajza
1 kašičica soli
Priprema:
Odaberite mesnat paradajz ili šljivar. Operite dobro, presecite na pola i očistite od peteljki. Dodajte so i sameljite ga u blenderu.
Sipajte u čiste tegle, dobro zatvorite metalnim poklopcima.
Poređajte tegle u pleh, kao što biste ih složili na policu, s tim da se tegle međusobno ne dodiruju.
Stavite pleh u hladnu rernu, uključite na 90 stepeni i ostavite tegle u njoj tri sata.
Sačekajte da se ohladi i smestite u špajz.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Lepa&Srećna
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom