Obogatite zimnicu zdravom varijantom soka od paradajza.
Sastojci:
3 kg paradajza
1 kašičica soli
Priprema:
Odaberite mesnat paradajz ili šljivar. Operite dobro, presecite na pola i očistite od peteljki. Dodajte so i sameljite ga u blenderu.
Sipajte u čiste tegle, dobro zatvorite metalnim poklopcima.
Poređajte tegle u pleh, kao što biste ih složili na policu, s tim da se tegle međusobno ne dodiruju.
Stavite pleh u hladnu rernu, uključite na 90 stepeni i ostavite tegle u njoj tri sata.
Sačekajte da se ohladi i smestite u špajz.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Lepa&Srećna
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus