To je prostorija gde čovek treba opušteno da uživa i da se druži. Malo planiranja i reorganizacije predstavljaće inspiraciju i za jedno i za drugo.
Rovarite po zabitim ćoškovima da biste, izlažući život opasnosti, izvukli mikser? Ako više vremena trošite na hodanje po kuhinji nego na kuvanje, onda treba da napravite reorganizaciju.
Putevi će vam biti mnogo kraći ako posuđe, koje svakodnevno koristite, držite u blizini sudopere. Začini treba da budu blizu šporeta, a držač za noževe u blizini radne površine.
Šerpe i posuđe treba da budu na isto mestu. Pri tom važi pravilo da se teške stvari stavljaju na donje police.
Ono što često koristite treba rasporediti na police koje se nalaze na visini između vaših kolena i očiju, a na najgornje police, do kojih možete da doprete samo ako se popnete na hoklicu, treba da stavite dopunska pakovanja i sve ono što retko koristite.
Frižideru nije mesto pored šporeta, kao ni kredencu sa namirnicama. Ako ste sve to uradili, možete konačno da počnete da kuvate umesto da tragate za stvarima.
Izvor: blic.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem