Zbog užurbanog načina života i prevelikog broja obaveza često nemamo vremena za kvalitetnu ishranu pa najčešće kupimo nešto u pekari ili se odlučimo za roštilj. Takva ishrana nas uglavnom goji i crpi energiju, pa smo posle obroka toliko umorni da bi najradije malo dremali! Zvuči vam poznato?
Ukoliko na radnom mestu provodite veći deo dana, nije svejedno šta ćete za to vreme jesti.
Uz malo organizacije i truda, možete sebi pripremiti brze, a kreativne obroke za posao.
Evo nekoliko ideja.
Kada vas uhvati glad na poslu, a nemate predstavu šta biste pojeli predlažemo vam Argeta kokošiju paštetu sa ukusom pečene paprike. Ukusna kombinacija vanvremenskog klasika, kokošje Argete, i sečene pečene paprike, napravljena baš po vašem ukusu. Možete je mazati na hleb, na krekere, ali i umakati u nju slane štapiće.
Ko kaže da vrhunski zalogaji moraju biti komplikovani?
Spoj pečene crvene paprike, koja važi za neizostavan deo srpske kuhinje i kokošije paštete, koja je omiljena mazalica svih generacija, probudiće sva vaša čula. Kombinacija je bezbroj. Još kad tome dodate i neko povrće, sveže ili u obliku salate, dobijate kompletan obrok, koji je brzo gotov, a i može da vas drži sitim do kraja radnog dana.
Na ovakvom ručku zavideće vam sve kolege, a možda će vam tražiti i po koji griz. Prijatno!
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus