Spiskovi za kupovinu, računi, fotografije, razglednice, pa i ljubavne poruke mogu da imaju svoje mesto u kuhinji i da budu lepo organizovani. Šenon Doerti je na Tik Toku podelila video sa vrlo jednostavnim trikom kako ovo da uradite.

U videu je otkrila da pleh pričvrstite na ormar pomoću montažne trake i to je to. Pomoću magneta mogu da se pričvrste računi ili poruke, a predlaže da se okače kukice na donjem delu kako bi merne kašike bile na dohvat ruke.

Vrlo jednostavan trik je oduševio mnoge, pa su komentarisali "Idem odmah da napravim", "Sjajna ideja", "Vrlo je jednostavno".

Ukoliko vam se dopada isprobajte i vi.

@athomewithshannon*BEST HACK* for an Organized Kitchen💡 Tips & Hacks from Mom of 4!! #lifehack#hacks#tipsandtricks#organization#tiktokpartner#learnontiktok♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Izvor: superzena.b92.net/stvarukusa.rs