Ne morate više da izbegavate pripremu puslica torte zbog komplikovane pripreme koja podrazumeva sušenje kora.
Predstavljamo vam odličan recept za puslica tortu koja se priprema za manje od pola sata.
Sastav:
4 jajeta
200 g gotovih puslica
1 čokolada za kuvanje
200 g šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
1 margarin
2 šlaga
malo maslaca i mleka za koru
Pogledajte i Brza torta sa bananama i keksom
Keks pomešati sa malo rastopljenog maslaca i malo toplog mleka. Rasporediti po kalupu za torte. Preko toga poređati puslice.
Odvojiti belanca i žumanca. Belanca umutiti u čvrsti sneg. Žumancima dodati šećer i dobro umutiti. Čokoladu rastopiti na pari. Zatim sve to sastaviti u jedno (belanca, žumanca i čokoladu). Dodajte smesi margarin i ponovo umutite, pa rasporedite preko puslica.
Umutite šlag i ukrasite tortu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: doznajemo.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus