Miris domaćeg hleba uvek budi lepe uspomene. Zbog toga smo za vas pripremili ovaj brz i jednostavn recept za domaći hleb.
Sastojci:
300gr brašna
2 kašike psilium praha (potražite ga u zdravoj hrani)
1/2 kašičice soli
1/4 kašičice praška za pecivo
2 kašike ulja
300ml vode
Prirema:
Zagrejte rernu na 250 stepeni. Tepsiju obložite papirom za pečenje. Pomešajte sve suve sastojke, dodajte 300ml vode i mešajte dok ne dobijete čvršću masu od koje možete da formirate veknu.
Veknu prebacite u tepsiju i pecite 15 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Arabellamagazin
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus